Wright Socks Anti Blaren Sokken

Geplaatst door op jul 10, 2012 16:01 in Nieuw Producten, Nieuws | 0 reacties

Probleem warmte,

Tijdens het bloots voets lopen wordt overtolige warmte van de voet afgevoerd. zodra schoenen en sokken gedragen worden ontstaat er een compleet andere situatie de lichaams temperatuur stijgt en zodra er beweging bij te pas komt wordt de huid nog warmer. Een door Wright socks ontwikkelde sok resulteerd in een coeler voet in zomer en een lichtelijk warmere voet in de winter. Met als resultaat dat de voeten zich duidelijk aangenamer in de schoen voelen.

 

Probleem Vochtigheid,

Het lichaam reageerd met een stijgende lichaams temperatuur door zweet vorming om de huid aftekoelen. Maar omdat de voeten zich in schoenen bevinden wordt het afkoelings proces verstoord daardoor worden voeten en schoenen vochtig.

 

Probleem Wrijving,

De vochtigheid verhoogt de wrijving tussen sokken en huid maar veroorzaakt ook wrijving tussen de huid en het onderliggende weefsel. Hierdoor ontstaat ruimte van lucht tussen de huid en het onderhuidse weefsel waardoor een pijnlijke met vocht gevulde blaren ontstaan.

 

Oplossing volgens Wright Socks,

De dubbel laags Wright sock bestaat uit 2 aparte lagen die op 3 punten met elkaar verbonden zijn. Beide lagen zijn zo met elkaar verbonden dat ze in tegenovergestelde richting van elkaar kunnen bewegen. Zo wordt de wrijving tussen de beide lagen geneutraliseerd waardoor geen wrijving tussen de sok en de voet ontstaat. Wright socks neem zo snel als geen andere vezel  vochtig van de huid op en transporteert deze naar de volgende laag. Het resultaat is een drogere voet.

Het anti blaren systeem van Wright socks.

 

Deel u ervaring over deze Wright sockt anti blaren sokken hier beneden!