Austria Sport – Wie zijn wij?

Geplaatst door op apr 18, 2012 16:24 in Slider | Reacties uitgeschakeld voor Austria Sport – Wie zijn wij?

Austria Sport – Wie zijn wij?

Austria Sport

Op 1 september 1977 opende Gerhard Berer (Staatlich gediplomeerd Oostenrijkse skileraar) Austria Sport in eerste instantie als een allround sportzaak. Na enkele jaren zijn wij ons gaan specialiseren in wintersport artikelen en het op maat maken van skischoenen.Sinds het begin van de jaren 80 hebben wij ons verder toegelegd op het analyseren en oplossen van voetproblemen in ski- en wandelschoenen, door onder andere gebruik te maken van correctiezolen en skischoenen van het merk Strolz. Dit merk maakt alleen maatwerk. Hierdoor kunnen wij skischoenen compleet aangepast aan uw voeten leveren.

Door de ervaring die opgedaan werd met het maken van correctie zolen en het succes dat we hiermee bereikten ontstond er steeds meer vraag of we deze ook voor wandelschoenen, die  na het skiën gedragen werden, gemaakt konden worden. Vanwege de grote overeenkomsten met de manier hoe de voet op zijn plaats gehouden werd door de klassieke hoge wandelschoen en de mogelijkheid om de belasting te verdelen met behulp van de correctie zolen hebben wij ons ons assortiment met wandelschoenen en alle accessoires voor deze sport uitgebreid in de jaren 90. Sindsdien proberen wij voor zowel de skiër als wandelaar een compleet pakket aan te bieden.

Austria Sport biedt de wintersporter en wandelaar een zeer complete service. Wij beschikken over een wintersport werkplaats waar ski’ssnowboarden en langlauf ski’s volgens de laatste technieken onderhouden kunnen worden. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats en wordt niet uitbesteedt. Daarnaast hebben wij een werkplaats waar skischoenen en wandelschoenen aangepast kunnen worden. Zowel bestaande skischoenen als nieuwe modellen kunnen hier aanpassen, ook als deze niet bij ons gekocht zijn.

Goed advies staat bij Austria Sport hoog in het vaandel staat en wij nemen graag de tijd om u te adviseren. We weten ook dat u niet altijd veel tijd heeft of lang wilt wachten om dit advies te krijgen. Daarom kunt u bij ons ook telefonisch of via onze website een afspraak kun maken zodat u zelf invloed heeft wanneer u langs wilt komen en toch direct geholpen kunt worden.

Wij zijn aangesloten bij de Erkend Wintersport Specialist. Op hun site vind u ook nieuws en tips om u goed voor te kunnen bereiden voor uw vakantie.