Maatwerk

Voor skiërs met lastige voeten, en/of voor klanten met een hoge verwachting, maken wij ook   skischoenen op maat van het merk Strolz.   Met meer dan 35 jaar ervaring op dit gebied en daarmee een hoge dosis vakkennis en -kunde, bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het compleet op maat maken van een skischoen bieden wij ook de mogelijkheid een collectieschoen – zo mogelijk-  aan te passen. Hierbij valt te denken aan verbreden, drukpunten verhelpen, of het maken van speciale correctiezolen voor een optimale drukverdeling onder de voet.

Sinds 3 seizoenen zijn wij ook dealer zijn van de Fischer Vacuum fit skischoenen. Met dit  concept is het mogelijk bepaalde modellen van Fischer geheel of gedeeltelijk naar de voet te vormen.

Strolz

Deze skischoenen worden geheel op maat gemaakt gedurende twee afspraken.  Tijdens de eerste afspraak wordt er een tekening en analyse van uw voeten gemaakt. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de buitenschaal voorbereiden in de tussenliggende tijd. Ook maken we een paar correctiezolen. Tijdens de tweede afspraak worden de binnenschoenen  gefoamd. Aan het einde van dit bezoek zijn de schoenen klaar en kunt u ze meenemen naar huis.

Lees meer >>

Fischer Vacuum fit

Het op maat maken van een Fischer skischoen begint net als bij een Strolz schoen met het maken van een voettekening. Vervolgens zullen de modellen die voor de klant in aanmerking komen worden gepast, de beste schoen zal worden uitgekozen en zal vervolgens gevormd worden.

Lees meer >> 

Correctiezolen

Met behulp van deze zolen wordt de drukverdeling onder de voet geoptimaliseerd. Hiermee verhelpen wij niet alleen een brandend gevoel onder de voorvoet, vermoeide voeten maar ook klachten aan schenen en knieën kunnen aanmerkelijk verminderen.

Lees meer >>