Ski reis

Ski reis

Geurts Reizen organiseert in samenwerking met Austria Sport weer een gezellige en sfeervolle wintersport vakantie! De reis gaat dit jaar naar Hotel Austria in Hinterglemm, Oostenrijk en wordt gehouden van 18 tot 25 maart 2017. Ook dit jaar worden er door Austria Sport diverse testski’s ter beschikking gesteld. Gerhard Berer zal ook meegaan. Naast zijn gezellige aanwezigheid kan hij desgewenst ook de nodige adviezen en tips geven over het materiaal en je vaardigheden.

Locatie:              

Het Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang- Fieberbrunn is de hotspot in de Oostenrijkse Alpen. Of het nu gaat om skiën, snowboarden, rodelen, winter wandelen of langlaufen , alles is mogelijk in Skicircus Saalbach- Hinterglemm. En als er ergens de après-ski  onlosmakelijk met wintersport is verbonden, dan is het wel in dit skibied. Dit veelzijdige en gezellige skigebied met in totaal 270 kilometer aan goed geprepareerde pistes en 70 moderne kabelbanen en liften is een van de meest gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Accommodatie

Op de weg van Saalbach naar Hinterglemm ligt het gezellige Hotel Austria. Dit populaire familie hotel staat bekend om zijn gemütlichkeit. De skibus die direct naast het hotel stopt, brengt je in slechts enkele minuten naar de liften van Saalbach en Hinterglemm. Bij goede sneeuwcondities kan de geoefende wintersporter afdalen tot aan de deur van het hotel.  Alle kamers van Hotel Austria zijn modern en gezellig ingericht en voorzien van tv en een nette badkamer.

Prijs:    € 695,-  Dit is inclusief:

  • Busreis
  • 2 persoons hotelkamer voor 5 nachten
  • Hotel op basis van HP
  • 6-daagse skipas
  • Extra ontbijt bij aankomst
  • Extra diner voor vertrek naar huis
  • Toeristenbelasting

Tot slot:             

De bus vertrekt op zaterdagavond 18 maart vanaf Meijhorst 6007, 6537 KV in Nijmegen. Bij aankomst in hotel rond 8 uur staat er een ontbijt  voor ons klaar. De terugreis zal worden ingezet op vrijdagavond 24 maart en zal worden vooraf gegaan door een gezamenlijk diner.  De verwachtte aankomsttijd in Nijmegen is zaterdagmorgen

 

Ja! Ik wil me graag aanmelden!

Of heb je nog vragen? Neem dan contact op:

Geurts Reizen: 0648083833   paulusgeurts@gmail.com     (Paul Geurts)

Austria Sport:  024-3236037  austria@austriasport.nl        (Gerhard Berer of Béla Halász)

Er is plaats voor maximaal 44 deelnemers dus wees er snel bij!

Betaling:         Wij vragen € 100,- aanbetaling voor definitieve aanmelding, de rest van het bedrag kunt u voor 7 februari 2017 overmaken op NL84 INGB0006419714  t.n.v. PHHT Geurts o.v.v. je naam. In de laatste 4 weken voorafgaand aan de reis vindt geen restitutie meer plaats.

Reisverzekering: Wij adviseren u zelf een reisverzekering af te sluiten.