Strolz 100% uniek, 100% maatwerk

Strolz 100% uniek, 100% maatwerk

Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van skischoenen van het merk Strolz. Het op maat maken van een schoen vraagt om vakkennis en vakbekwaamheid. Met meer dan 35 jaar ervaring op dit gebied bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Naast het compleet op maat maken van een skischoen bieden wij ook de mogelijkheid een collectieschoen binnen de grenzen van de schoen aan te passen. Hierbij valt te denken aan aanpassingen in de breedte of het maken van speciale correctiezolen voor een optimale drukverdeling onder de voet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden klik dan hier 

6 Reacties

 1. hallo is het mogelijk om schoenen op maat te maken als het ene been korter is dan het andere +/- 4 cm

  • Geachte Heer,

   Het is mogelijk om verschillende beenlengtes op te vangen d.m.v. een skischoen op maat tot circa 1 cm verschil afhankelijk van het type voet.
   De rest van de hoogte wordt gebruikelijk onder de binding op de skischoenen gecompenseerd, zodoende heeft u ook een ski nodig waar dit op mogelijk is.
   Het merendeel van de ski’s tegenwoordig heeft een geintegreerde binding waarbij dit namelijk niet mogelijk is.
   Bij ski’s waarbij de binding nog erop geboord wordt kan tot circa een hoogte van 2 cm nog extra gecompenseerd worden.
   Bijna nooit wordt het totale verschil gecompenseerd, vaak wordt hetzelfde verschil aangehouden zoals dat in uw aangepaste (dagelijkse) schoenen dat door uw orthopedische schoenmaker is gemaakt aangehouden om niet steeds opnieuw te moeten wennen aan een andere drukverhouding.

 2. Graag zou ik een afspraak willen maken voor het aanmeten van Strolz Skischoen op maat.

  Wanneer schikt het U?

  Graag uw reactie.

  Mvg Joost Peerbooms

  • Geachte Heer Peerbooms,

   U kunt via onze website rechtsboven onder “contact” de keuze maken voor “afspraak” waarin u kunt aangeven welke dag(en) en tijdstip uw voorkeur heeft waarop u wilt langs komen.
   Dan zullen wij uw vraag via e-mail bevestigen of een alternatieve dag en tijdstip aangeven mocht de gevraagde datum en tijdstip reeds gepland zijn.

 3. Ik heb schoenmaat 50 is dat een probleem.

  • Normaal gesproken zou maat 50 geen probleem zijn maar wij kunnen de juiste maat pas bepalen na een voet analyse. Als u hiervoor belt kunnen wij een afspraak maken en dit inplannen. Als na analyse blijkt dat uw maat correct is voor onze Strolz skischoenen dan kan het wel zijn dat u uit moet gaan van een levertijd van minimaal 3 weken.