hockeyschoen

Dé specialist voor uw hockeyspullen!

Welke hockeystick past bij mijn spel? Hoe weet ik welke hockeyschoenen goed zijn voor mijn voeten? Door goed advies op maat zoals u van ons gewend bent. 

Voor ons uitgebreide assortiment hockeysticks, -schoenen, -kleding en -accessoires hebben wij gekozen voor de volgende merken:  Adidas, The Indian Maharadja, Grays, Osaka, Asics, Princess, Mizuno, Reece, Brabo, Dita, en Desii

ontwerp-zonder-titel--43-

De perfecte hockeystick

Iedere hockeyer heeft een ander spel. Daar zijn wij ons van bewust. Om het maximale uit uw hockeyspel te halen, zijn de juiste materialen nodig. Wij helpen u graag in onze winkel met het uitzoeken van de juiste stick. 

Door verschillende sticks te proberen in onze slagkooi, merk je snel welke stick het beste bij jou past. Er is namelijk verschil in gewicht, het zwaartepunt en het materiaal van een stick. Ook zijn er verschillende krommingen en stijfheden. Onze specialisten staan voor u klaar.

20200714-171608-768x1024

Schoenen

Ook voor geschikte hockeyschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben schoenen voor zowel zand als watervelden. Belangrijk is dat de naast een goede pasvorm en demping de voet voldoende ondersteuning krijgt tijdens het hockeyen. 

Met verschillende leesten van Asics, Dita, Osaka en Mizuno hebben wij voor iedere speler de juiste schoenen in huis.