Kindergarantieplan

Bij Austria Sport begrijpen we dat kinderen snel groeien en hun behoeften veranderen. Daarom bieden wij een kindergarantieplan aan zodat je kinderen iedere winter over het beste wintersportmateriaal beschikken.

4 Kinderen in uitrusting van Spyder

Waarom kiezen voor ons  kinderplan?

 

Gemak en altijd passend materiaal:

Bij ons garantieplan heb je geen zorgen meer over kinderen die uit het wintersportmateriaal groeien, je schaft het materiaal aan en krijgt een gegarandeerd bedrag terug als het materiaal niet meer past. Aan het begin van het skiseizoen beoordelen wij of het materiaal nog allemaal past en welke delen er vervangen moeten worden. Vervolgens kiezen wij samen met jou het nieuwe materiaal uit voor je kind.

 

Op zaterdag vanaf 12 uur en op zondag nemen wij geen kindergarantieplan op vanwege de drukte in de winkel.

 

Schade aan uitrusting

Als uw materiaal per ongeluk beschadigd raakt of ernstige schade oploopt, kunnen we de reparatiekosten aftrekken van de inruilwaarde. Indien reparatie niet haalbaar is en het materiaal niet langer veilig kan worden gebruikt, vervalt de inruilgarantie.

Kinderen zijn blij met het Kindergarantieplan van Austria Sport

Hoe werkt ons kindergarantieplan?

Bij ons koop je ski’s en/of skischoenen voor je kind, en zodra ze te klein worden, kun je ze inruilen.

 

  • Als je de set na 1 seizoen na de aankoopdatum inruilt, ontvang je een tegoed van 65% van het aankoopbedrag op het nieuwe materiaal.
  • Als je de set na 2 seizoenen na de aankoopdatum inruilt, ontvang je een tegoed van 45% van het aankoopbedrag op het nieuwe materiaal.

 

Met het kindergarantieplan beschikken de kinderen ieder jaar over geschikt materiaal zodat ze comfortabel en veilig kunnen skiën of snowboarden.