Strolz, dé skischoen op maat!

Bent u iemand die moeilijke voeten heeft of zoekt u een perfect passende skischoen? Strolz biedt de oplossing op maat!

Austria Sport biedt met het merk Strolz als enige in de Benelux op maat gemaakte skischoenen aan. Door ons vakmanschap gecombineerd met ruim 30 jaar ervaring, bent u verzekerd van comfort en plezier. Ieder paar Strolz maatschoenen is 100% uniek en geheel aangepast aan de anatomie van uw voet. De aanschaf van een paar op maat gemaakte skischoenen kan uw skiniveau verbeteren omdat u zich helemaal kunt richten op skiën, u wordt niet meer belemmerd door pijn aan uw voeten.

 1. Analyse

Elke voet is uniek, daarom begint het maken van skischoen op maat met een grondige analyse van uw voet. Deze eerste afspraak neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Als onderdeel van het analyse proces, maken wij een gedetailleerde tekening van uw voet. Daarbij worden volume en lengte van uw voet exact opgemeten om zo een perfecte pasvorm te creëren. Vervolgens wordt een correctiezool voorbereid die uw voetstand moet corrigeren in de skischoen. Gedurende deze eerste afspraak bepalen we welke skischoen voor uw skiniveau en lichaamsbouw geschikt is.

 2. Maatwerk

In onze eigen werkplaats worden, door onze bootfitters de schoenen voorbereid. De gegevens uit de analyse worden hier omgezet naar een leren binnenschoen, kunststof buitenschaal en een afgewerkte correctiezool. Deze onderdelen worden door middel van authentiek handwerk, gepatenteerde leesten naar uw voet gemodelleerd.

3. Foamen

De laatste fase van het op maat maken van uw skischoenen vindt plaats in de tweede afspraak. Tijdens deze afspraak wordt de binnenschoen naar de voet gevormd, dit zal ongeveer 1.5 uur tijd in beslag nemen.

Er wordt gestart met het afplakken van uw knelpunten dan wel probleem gebieden van uw voeten. Dit om na het foamen van de schoen voldoende ruimte rond deze punten te creëren. Vervolgens wordt er gestart met het foam proces. Waarna de schoen afgewerkt zal worden. Uiteindelijk wordt de schoen bij u aangepast om de pasvorm te controleren.

Het resultaat: een paar skischoenen met een unieke persoonlijke pasvorm, die u meteen mee naar huis kunt nemen!

Wat maakt Strolz uniek?

Elk onderdeel van een Strolz buitenschaal kunnen wij in verschillende breedten leveren. De schacht is leverbaar in diverse hoogten en breedten, zodat wij oplossingen hebben voor bijvoorbeeld hele brede maar ook hele smalle kuiten. Daarnaast kunnen wij in extreme gevallen alle onderdelen op maat laten maken. Van de schaal tot de gehele binnenschoen.

Dit alles van maat 34 tot en met maat 52.

Prijzen

Een paar vakkundig op maat gemaakte skischoenen is er vanaf € 899,95 inclusief correctiezolen. Het is mogelijk uw Strolz skischoenen op maat uit te breiden met extra opties zoals verwarmingselementen en glijzolen. Deze zijn tegen meerprijs verkrijgbaar, informeer hiervoor bij een van onze medewerkers.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

Maak nu een afspraak!

Het hele jaar door maken wij Strolz skischoenen, ook in de zomer is het mogelijk uw Strolz skischoen op maat te laten maken. 

Klik hier om een afspraak te maken