Correctiezolen

Veel klachten bij wandelen en skiën zijn terug te leiden tot een foutieve voetstand. Om deze reden zijn voor ons juist de voeten het uitgangspunt bij de keuze van ski- of wandelschoenen.

Correctiezolen worden geslepen in onze eigen werkplaats.

Natuurlijke ondersteuning voor uw lichaam

Ervaart u problemen met uw enkels, knieën, heupen of rug? Onze op maat gemaakte correctiezolen zorgen voor een juiste drukverdeling onder uw voeten. Bij ons staan uw comfort en gezondheid voorop. Voor een paar op maat gemaakte beginnen wij met het maken van een nauwkeurige afdruk van uw voeten, waarmee we de basis leggen voor de creatie van de perfecte correctiezool.

 

Op maat gemaakt in onze werkplaats

In onze schoenenwerkplaats, vervaardigen we de correctiezolen met zorgvuldigheid en aandacht. Hier voegen we ondersteunende elementen toe aan de zolen, zodat we een juiste voetstand kunnen garanderen. Onze zolen helpen niet alleen bij het verlichten van bestaande problemen, maar dragen ook bij aan het voorkomen van verdere klachten.

Vrouw staat op een Sidas bootfitting apparaat.

Stap naar een betere toekomst met correctiezolen

Neem vandaag nog contact met ons op en investeer in uw welzijn met onze op maat gemaakte correctiezolen. Bekijk hier onze prijslijst. Uw comfort, mobiliteit en gezondheid zijn onze prioriteit. Samen kunnen we zorgen voor een natuurlijke balans in uw lichaam en u helpen om vrijer te bewegen, elke dag weer. Maak via onderstaande link een afspraak voor een paar op maat gemaakte zolen.