Ski/Snowboard Service & Onderhoud

In onze eigen werkplaats draait alles om het leveren van de best mogelijke ski- en snowboardervaring aan onze klanten. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste aanwinsten te introduceren: de Wintersteiger Jupiter Crown slijpmachine en de Wax Future infrarood wax machine. Deze geavanceerde machines stellen ons in staat om je wintersportuitrusting nog beter te onderhouden en te optimaliseren voor een onvergetelijke tijd op de piste.

Jupiter Crown slijpmachine: Voor precisie en snelheid

Wij zijn erg trots op onze nieuwe aanwinst, de eerste Wintersteiger Jupiter Crown in Nederland. Deze slijpmachine is speciaal ontworpen voor het slijpen van ski’s en snowboards en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om het belag en de kanten van je wintersportuitrusting nauwkeurig te slijpen en te polijsten. Een goed geslepen uitrusting vermindert het risico op blessures en zorgt voor meer plezier tijdens je wintersport doordat je ski’s of snowboard beter glijden.

 

Met de Jupiter Crown slijpmachine kunnen we niet alleen de prestaties op de piste verbeteren, maar ook het risico op blessures verminderen. Dankzij geavanceerde technologieën wordt het slijpen van de randen nauwkeuriger en efficiënter uitgevoerd, wat resulteert in ski’s en snowboards die klaar zijn om te schitteren op de piste. Lees hier meer over de Jupiter Crown slijpmachine

Wax Future infrarood wax machine: De sleutel tot glij-eigenschappen

Om je materiaal nog beter te laten glijden beschikken wij over de geavanceerde Wintersteiger Wax Future infrarood waxmachine. Door wax aan te brengen met deze machine dringt de wax dieper in het belag van je ski’s of snowboard, wat resulteert in perfecte glij-eigenschappen over lange afstanden.

 

Met combinatie van de Jupiter Crown slijpmachine en de Wax Future infrarood waxmachine is onze werkplaats klaar voor de toekomst. Wij zijn er trots op dat we als eerste in Nederland deze service kunnen aanbieden, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel. Bij ons staat je wintersportplezier voorop, en met onze state-of-the-art apparatuur ben je verzekerd van topprestaties.