Skiverhuur

Optimaal genieten van de sneeuw? Huur nu topklasse wintersportuitrusting voor een onvergetelijk avontuur op de pistes! Lees hier meer over onze service en prijzen.

Onze skiverhuur service

Austria Sport is dé bestemming voor hoogwaardige verhuur van ski’s en snowboards, inclusief opties voor kinderen! Wij werken op basis van reserveringen, wat betekent dat je in onze winkel de juiste uitrusting kunt passen en deze voor de afgesproken periode kunt reserveren. 

 

Voor de drukke vakantieweken rond kerst en krokus adviseren we om tijdig langs te komen voor het passen en reserveren van je uitrusting. Hoewel ons verhuuraanbod uitgebreid is, is het niet onbeperkt. We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke wintersportervaring hebt, en reserveren helpt daarbij.

Kinderen zijn blij met het Kindergarantieplan van Austria Sport

Onze voordelen

 

1. Ruime keuze

Ontdek onze uitgebreide collectie verhuurmateriaal, zorgvuldig samengesteld om aan jouw behoeften en voorkeuren te voldoen.

2. Flexibele verhuur opties

Kies uit huurperiodes van 1-5 dagen of 5-10 dagen, zodat je je huur kunt aanpassen aan de duur van je avontuur.

3. Kwaliteit en onderhoud

De huuruitrusting wordt altijd gecontroleerd en onderhouden. Dit omvat het slijpen, waxen en afstellen ervan, zodat je altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en veilig de pist op kan.

4. Deskundig advies

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting en om al je vragen te beantwoorden.

Skier skiet naar beneden met elan skis

Tarieven skiverhuur

Bij ons zijn de tarieven duidelijk en kun je kiezen uit verschillende huurperiodes die het beste bij jou passen.

 

1-5 dagen:

Junior:

  • Ski: €40,-
  • Schoenen: €20,-

 

Senior:

  • Ski: €70,-
  • Schoenen: €25,-

 

6-10 dagen:

Junior:

  • Ski: €65,-
  • Schoenen: €30,-

 

Senior:

  • Ski: €115,-
  • Schoenen: €40,-

Bezoek een van onze vestigingen, waar onze deskundige medewerkers altijd klaar staan om jou te helpen! Hieronder vindt je de dichtstbijzijnde vestiging: