Foto van skischoen Fischer RC4 CURV

Fischer Vacuum Fit

Voor iedere skiër die last heeft van pijnlijke voeten tijdens de skivakantie hebben wij naast Hannes Strolz maatschoenen nu ook de Fischer Vacuum fit skischoenen. Dit maatwerk concept kan voor veel wintersporters een oplossing bieden.

Optimale skicomfort 

Fischer Vacuum Fit skischoenen zijn ontworpen met een revolutionaire aanpak voor skicomfort. Door gebruik te maken van een gepatenteerd thermoplastisch vervormbaar kunststof, wordt de buitenschaal van de skischoen aangepast aan de vorm van uw voet.

 

Fischer Vacuum Fit’s proces

Het proces begint met een analyse van uw voeten en onderbenen en inventarisatie van uw wensen. Dit stelt onze bootfitter in staat om een beeld te krijgen van uw anatomie en pasvormbehoeften.

Man skiet naar beneden van piste met fischer ski's aan.

Optimaliseer comfort met op maat gemaakte correctiezolen

Een extra niveau van personalisatie wordt bereikt door de mogelijkheid om correctiezolen op maat toe te voegen. Deze zolen verhogen niet alleen het comfort, maar helpen ook bij het aanpakken van eventuele voetproblemen of uitlijningsproblemen die uw ski-ervaring kunnen beïnvloeden.

 

Lees hier meer over correctiezolen.

 

Naar perfectie: Fischer Vacuum Fit’s aanpassingsproces

Zodra de skischoen op de juiste temperatuur is, wordt deze direct aangetrokken. Vervolgens wordt de skischoen geplaatst op het Fischer Vacuum Fit station, waar het aangepaste vormingsproces plaatsvindt. Onder gecontroleerde omstandigheden wordt de skischoen aangepast aan de contouren van uw voeten en onderbenen.

 

Kortom, Fischer Vacuum Fit skischoenen combineren geavanceerde technologie met maatwerk om skiërs een ongeëvenaarde pasvorm en comfort te bieden. Dit innovatieve proces zorgt ervoor dat uw skibeleving naar nieuwe hoogten wordt gebracht.