Head Liquid Fit

Ontdek de Liquid Fit-technologie van Head voor skischoenen. Pas je schoenen aan met aanpasbaar paraffine-gebaseerd materiaal voor ultiem comfort en controle op de piste. Een revolutie in skischoenontwerp voor topprestaties. Lees verder.

Pasvorm op maat met paraffine-gebaseerd materiaal

Innovatieve ruimtes binnen de skischoen bevatten een speciaal paraffine-gebaseerd materiaal dat de contouren van de voet en enkel nauwkeurig volgt. Wanneer dit materiaal stolt, ontstaat een persoonlijke pasvorm die tijdens het skiën ongeëvenaard comfort en controle biedt.

 

Volledige controle dankzij Head Liquid Fit-technologie

De essentie van de Head Liquid Fit-technologie is aanpasbaarheid. Skiers hebben de vrijheid om herhaaldelijk de mate van aanpassing te veranderen. Als extra optimalisatie vereist is, kan het paraffine-materiaal gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden toegevoegd, precies zoals de skiër nodig heeft.

 

Evolutie in skischoenontwerp: aanpasbare Liquid Fit

Een revolutionaire stap voorwaarts in skischoenontwerp komt voort uit de Liquid Fit-technologie. Op maat gemaakte pasvorm is nu mogelijk zonder de last van dure en tijdrovende aanpassingen. Deze vooruitgang stelt skiërs in staat, inclusief die met slanke enkels, om te genieten van een nauwkeurige en comfortabele pasvorm. Dit aspect is van essentieel belang voor het leveren van optimale prestaties op de skipiste.