ski-schoen1

Strolz, dé skischoen op maat!

Bent u iemand met moeilijke voeten heeft of zoekt u een perfect passende skischoen? Strolz dé skischoen op maat biedt de oplossing! Wij zijn al sinds 1981 trotse partner van Strolz, in deze periode van 45 jaar hebben wij zeer veel ervaring opgedaan met het op maat maken van deze skischoenen. Ieder paar Strolz maatschoenen is 100% uniek en geheel aangepast aan de anatomie van uw voet. De aanschaf van een paar op maat gemaakte skischoenen zal uw skiniveau verbeteren. U kunt zich volledig richten op skiën en wordt niet meer belemmerd door pijn aan uw voeten.

pic-1

Elke voet is uniek, daarom begint het maken van skischoen op maat met een grondige analyse van uw voet. Deze eerste afspraak neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

1. Analyse

Als onderdeel van het analyse proces, maken wij een gedetailleerde tekening van uw voet. Daarbij worden volume en lengte van uw voet exact opgemeten om zo een perfecte pasvorm te creëren. Vervolgens wordt een correctiezool voorbereid die uw voetstand moet corrigeren in de skischoen. Gedurende deze eerste afspraak bepalen we samen met u welke Strolz skischoenen het meest geschikt zijn voor uw skiniveau en lichaamsbouw.

2. Maatwerk

In onze eigen werkplaats worden door onze bootfitters de schoenen voorbereid. De gegevens uit de analyse worden hier omgezet naar een leren binnenschoen, kunststof buitenschaal en een afgewerkte correctiezool.

3. Foamen

De laatste fase van het op maat maken van uw skischoenen vindt plaats tijdens de tweede afspraak. Er wordt begonnen met het afplakken van knelpunten dan wel probleem gebieden van uw voeten.

Wat maakt Strolz uniek?

Elk onderdeel van een Strolz buitenschaal kunnen wij in verschillende breedten leveren. De schacht is leverbaar in diverse hoogten en breedten, zodat wij oplossingen hebben voor bijvoorbeeld hele brede maar ook hele smalle kuiten, hetzelfde geldt voor de breedte van de schoenen. Daarnaast kunnen wij in extreme gevallen onderdelen op maat laten maken van de buitenschaal tot de gehele binnenschoen. Dit alles van maat 34 tot en met maat 52.